sve kategorije

Vijesti iz kluba

Početna> Vijesti iz kluba

Prva svjetska hibridna dizalica za sve terene je puštena u promet, a Zoomlion predvodi industriju u eri nove energije

Vrijeme: 2022-07-07 Učitavanja: 130

Zoomlion je 11. travnja pustio u prodaju prvu hibridnu dizalicu za sve terene ZAT2200VE863 na svijetu. Ovaj proizvod je još jedno inovativno postignuće Zoomliona na polju nove digitalne energije, nove energije i novih materijala nakon izlaska prve čiste električne dizalice na svijetu, demonstrirajući kinesku naprednu tehnologiju u razvoju nove energije i dizalica za sve terene. Globalna vodeća snaga.

1

Posljednjih godina, vođena političkim poticajima i tržišnom potražnjom, industrija građevinskih strojeva ubrzano je ušla u novu energetsku eru. Hibridni građevinski strojevi imaju karakteristike niske potrošnje goriva, manjeg zagađenja, niske razine buke i visoke energetske učinkovitosti, što je pogodno za promicanje transformacije energije i tehnološke nadogradnje u industriji.

ZAT2200VE863 hibridna dizalica za sve terene je proizvod koji odražava sveobuhvatnu tehničku snagu Zoomliona. Na temelju tehničkih dostignuća akumuliranih u poljima nove energije i dizalica, ZAT2200VE863 ima prednost hibridne izlazne izvedbe i ostvaruje komplementarne prednosti dvaju energetskih sustava električne energije i goriva. Pokretan dvostrukim benzinskim i električnim motorom, ZAT2200VE863 je snažniji, s maksimalnom izlaznom snagom od 360 kW.

Prema izvješćima, proizvod ima tri načina rada podizanja: čisto električni rad, rad s priključkom i rad za proizvodnju energije na gorivo, koji se može u potpunosti prilagoditi različitim radnim uvjetima i scenarijima primjene. Među njima, u čistom električnom načinu rada, uređaj može samostalno raditi s baterijom 8 sati. Tijekom rada u plug-in modu, vanjsko napajanje od 380 V AC može se koristiti za punjenje baterije vozila. Kada je snaga baterije nedostatna ili se mjesto ne može priključiti, motor za gorivo šasije pokreće generator za generiranje energije za opskrbu energijom za operaciju dizanja, a dizelski motor uvijek radi u ekonomičnom rasponu potrošnje goriva koji odgovara motoru, štedeći 35 % u usporedbi s konvencionalnim dizalicama na gorivo.

Prema relevantnoj tehničkoj osobi zaduženoj za Zoomlion, budući da čisti električni i plug-in načini rada ne troše gorivo i ureu, oni su ekološki prihvatljiviji i ekonomičniji. Prema procjenama, upotreba čistog električnog rada na automobilu može uštedjeti više od 100,000 juana u troškovima goriva u usporedbi s vozilima s istim tonažnim gorivom.

2

U usporedbi s dizalicama od 25 tona koje su trenutno lansirane u zemlji i inozemstvu, tonaža Zoomlion ZAT2200VE863 povećana je gotovo 10 puta, dosegnuvši 220 tona. U isto vrijeme, glavna grana ovog proizvoda potpuno je izvučena 85 metara, a maksimalni kapacitet podizanja potpuno izvučene grane je 7.2 tone.
U skladu s nacionalnim politikama, industrijskim trendovima i zahtjevima tržišta, Zoomlion nastavlja jačati integraciju i inovacije novih tehnologija kao što su nova digitalna tehnologija, nova energija i novi materijali. Vrhunski proizvodi nastavljaju se pojavljivati, a tržišna konkurentnost nastavlja rasti, tvoreći kombinaciju implementacije tehnologije i ponavljanja proizvoda. Vrli krug. Upravo zbog kontinuiranog proboja u novim tehnologijama i drugim aspektima, ZAT2200VE863, prva svjetska hibridna dizalica za sve terene, je postignuta.

Prije toga, Zoomlion je izdao vrhunske i inovativne proizvode kao što je prva svjetska čisto električna dizalica za kamione i prvi u industriji domaći kamion s pumpom za granu od karbonskih vlakana. Na temelju točnog shvaćanja tržišne potražnje i tehničke akumulacije tijekom godina, Zoomlionovi novi energetski proizvodi pokrivaju dizalice, kamione pumpe, kamione miješalice, radne platforme na zraku, opremu za hitne slučajeve, strojeve za iskopavanje, rudarske strojeve, teške šasije i druge serije. Usvaja kombinaciju čiste električne, vodikove gorive ćelije i hibridne snage.

Puštanje u promet prve hibridne dizalice za sve terene na svijetu novo je postignuće Zoomlionove tehnološke inovacije te istraživanja i razvoja proizvoda, kao i nova početna točka. U budućnosti, Zoomlion će se pridržavati tehnologije vođene, nastaviti s nadogradnjom u smjeru novih digitala, nove energije i novih materijala te voditi digitalni, inteligentni i zeleni razvoj industrije.Prethodna: nijedan

Sljedeća: Dim i prašina su ogromni, au pustinji punoj žutog pijeska gradi se stadion Star Landmark