sve kategorije

Vijesti iz kluba

Početna> Vijesti iz kluba

Dim i prašina su ogromni, au pustinji punoj žutog pijeska gradi se stadion Star Landmark

Vrijeme: 2022-07-07 Učitavanja: 89

Jedan za drugim "kvalificirani radnici" odjeveni u aurora zeleno neprestano rade na gradilištu. Uz njihovu pomoć, izgradnja temelja projekta stadiona N'Djamena u Čadu dovršena je preko 70%, a sportski "Biser" koji simbolizira prijateljstvo Kine i Čada i sretan život naroda Čada postupno poprima oblik. Ovi užurbani "kvalificirani radnici" su ZOOMLION građevinski strojevi i oprema koja je ispitana na tržištu.

1

Relevantna osoba zadužena za Zoomlion rekla je: "Trenutno, u projektu stadiona N'Djamena u Čadu, Zoomlion je opremljen s gotovo 10 kompleta građevinskih dizalica, bagera, buldožera, strojeva za pumpanje betona, itd. Oprema je glavna snaga u izgradnja projekta. Čak i u ovom okruženju punom žutog pijeska, ova oprema još uvijek učinkovito jamči napredak projekta zahvaljujući svojoj snažnoj primjenjivosti na radne uvjete i izvrsnim performansama."
Projekt stadiona N'Djamena u Čadu jedan je od rezultata provedbe specifičnih mjera "Osam akcija" Pekinškog summita Foruma o kinesko-afričkoj suradnji te je prekretnica u kinesko-čadskoj suradnji. Građevinsko područje projekta je oko 16 hektara. Nakon dovršetka, može primiti 30,000 ljudi koji će istovremeno gledati utakmicu. Također može biti domaćin interkontinentalnog natjecanja na razini "Afričkog kupa", kao i nacionalnih pojedinačnih natjecanja i velikih kulturnih aktivnosti.

2

Osim pomoći u projektu stadiona N'Djamena u Čadu, Zoomlionova oprema također je sudjelovala u mnogim poznatim velikim projektima u Africi, kao što su naftno polje i projekt cjevovoda Hoima u Ugandi, te najveća hidroelektrana u Tanzaniji - Projekt hidroelektrane Julius Nyerere, novi glavni grad Egipta itd.

3

Podrazumijeva se da je Zoomlion jedna od prvih tvrtki u kineskoj industriji građevinskih strojeva koja je ušla u Afriku. Nakon godina intenzivnog razvoja tržišta, Zoomlion je uspostavio zdrav tržišni raspored u Africi uspostavljanjem i poboljšanjem mreže kanala, promicanjem strategija lokalizacije i jačanjem sustava podrške za servisne dijelove. Trenutno je Zoomlion postao prva tri kineska izvoznika građevinskih strojeva i poljoprivrednih strojeva u Africi, postavljajući prekrasan nacrt za Zoomlion u Africi.

Prethodna: Prva svjetska hibridna dizalica za sve terene je puštena u promet, a Zoomlion predvodi industriju u eri nove energije

Sljedeća: Više od 200 strojeva ide u Tursku