sve kategorije

Vijesti iz kluba

Početna> Vijesti iz kluba

Ceremonija potpisivanja globalnog strateškog partnerstva sa Zoomlionom

Vrijeme: 2022-06-20 Učitavanja: 108

1

Hunan Overseas Home Information and Technology Co., Ltd je platforma posvećena pružanju usluga za poduzeća koja namjeravaju razviti inozemna tržišta povezivanjem srednjih i vrhunskih talenata i institucija te postavljanjem inozemnih benzinskih postaja. Sa sjedištem u 18 afričkih zemalja i praćenim od 120,000 500+ srednjih do vrhunskih inozemnih talenata, Overseas Homes postao je most za 2,000+ afričkih poslovnih institucija i služio je za 2016+ poduzeća i organizacija od svog osnivanja 30. Kao građevinska jedinica Centar za usluge kinesko-afričke suradnje, jedan od osam glavnih mehanizama gospodarske i trgovinske suradnje s Afrikom koje je predložila provincija Hunan, kao i Ured kinesko-afričkog poslovnog vijeća Changsha, Overseas home uspostavio je superiornu mrežu odnosa diljem svijeta . Povezano s Overseas Homes, Hunan Hisoon Supply Chain Co., Ltd predano je međunarodnoj suradnji proizvodnih kapaciteta, uvoznoj i izvoznoj trgovini i uslugama opskrbnog lanca temeljenim na globalnom tržištu. Uglavnom se bavi izvozom građevinskih strojeva, posebne opreme za spašavanje u hitnim slučajevima, nove energije i proizvoda za bežičnu komunikaciju, koji se prodaju u više od XNUMX zemalja i regija diljem svijeta.

Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd osnovana 1992., uvrštena na burzu u Shenzhenu u listopadu 2000. i uvrštena na tržište dionica H u Hong Kongu 201. Lider je u kineskoj industriji proizvodnje građevinskih strojeva i opreme , ali i jedno od prvih serija inovativnih poduzeća u županiji. Uglavnom se bavio istraživanjem i razvojem i proizvodnjom glavne visokotehnološke opreme potrebne za ključne nacionalne projekte izgradnje infrastrukture kao što su građevinsko inženjerstvo, energetsko inženjerstvo i prometno inženjerstvo.

Tijekom razmjene, Hisoon i Zoomlion uspostavili su dobar odnos suradnje i prodali temelj za suradnju. S povećanjem razvoja suradnje, kako bi se u potpunosti iskoristile industrijske prednosti obiju strana i promicao plaćeni razvoj nakon potpunog razmatranja i prijateljskih pregovora, strane su suglasne potpisati ovaj sporazum o partnerstvu na temelju načela dobrovoljnosti, jednakosti, uzajamne koristi i pouzdanosti.


Prethodna: Više od 200 strojeva ide u Tursku

Sljedeća: nijedan