sve kategorije

Vijesti iz kluba

Početna> Vijesti iz kluba

Više od 200 strojeva ide u Tursku

Vrijeme: 2022-07-06 Učitavanja: 56

Nedavno je, nakon nekoliko dana isporuka, više od 200 kompleta Zoomlion-ove vrhunske opreme uspješno završilo "ukrcaj". Uz zvuk gustog i visokog zvižduka, isplovit će iz luke Tianjin i poslati ih u Tursku, započinjući novo putovanje kako bi pomogli lokalnoj gradnji. Ova isporuka najveća je jednoserijska izvozna narudžba iz kineske industrije građevinskih strojeva posljednjih godina, što pokazuje snažnu konkurentnost kineske proizvodnje koja je poznata u cijelom svijetu.

1

Relevantno osoblje Zoomlion Overseas Company predstavilo je: "Od ove godine, proizvodi tvrtke nastavili su se dobro prodavati na globalnom tržištu, a stotine jedinica su otišle na more jedna za drugom. Više od 200 jedinica opreme isporučene ovog puta pokrivaju inženjersko podizanje. Strojevi, strojevi za beton, strojevi za zemljane radove, strojevi za radove iz zraka, itd., gotovo uključuju sve vrste građevinskih strojeva pod Zoomlionom, ostvarujući puni procvat.”

Razni proizvodi se dobro prodaju u inozemstvu. Osim oporavka svjetskog gospodarstva i oslobađanja potražnje na međunarodnom tržištu, Zoomlion također ima koristi od superpozicije višestrukih prednosti kao što su izvrsne performanse Zoomlionovih proizvoda, otkrića u ključnim temeljnim tehnologijama i globalizacija.

Prema izvješćima, uzimajući kao primjer izvezeni kamion s pumpom, u tri kruta pokazatelja volumena, pritiska i visine tkanine, Zoomlion je na vodećoj razini u industriji. Opremljen je sustavom aktivnog smanjenja vibracija grane koji je sama razvila tvrtka, što rad čini stabilnijim. , točnost je također veća.

Kroz ključne tehnologije kao što su strojevi, električna energija i hidraulika, Zoomlion ZE215E-10, ZE135E-10 i drugi proizvodi za bagere ne samo da imaju visoku pouzdanost i stabilnost, već imaju i dug životni vijek, što može pomoći kupcima da učinkovito kontroliraju potrošnju goriva. natjecateljski.

2

3

Prethodna: Dim i prašina su ogromni, au pustinji punoj žutog pijeska gradi se stadion Star Landmark

Sljedeća: Ceremonija potpisivanja globalnog strateškog partnerstva sa Zoomlionom