sve kategorije

Dizalica za sve terene

Početna> Proizvodi > Dizalica za sve terene

20
Zoomlion dizalica za sve terene Zat2000v743.1 200 tona, značajan model sa super jednakošću i izvrsnim radnim performansama, vruća prodaja

Zoomlion dizalica za sve terene Zat2000v743.1 200 tona, značajan model sa super jednakošću i izvrsnim radnim performansama, vruća prodaja


Karakteristike proizvoda

ZAT2000 dizalica za sve terene, koja dobro koristi naše nekoliko desetljeća tehnološke kristalizacije u projektiranju i proizvodnji mobilnih dizalica u kombinaciji s međunarodno naprednim tehnologijama, proizvod je visokih performansi i visoke pouzdanosti dizajniran i razvijen kako bi zadovoljio zahtjeve tržišta. Ovaj visokotehnološki proizvod, koji kombinira mehaničke, električne i hidraulične sustave u cjelinu, ima toliko prednosti, kao što su dobra izvedba upravljanja, izvrsna izvedba mikropozicioniranja, veliki kapacitet dizanja i super visina dizanja, da je aktivan u raznim područjima. Ovaj se proizvod može široko koristiti u kemijskoj industriji, rudarskim postrojenjima, naftnim poljima, lukama i gradilištima itd., osim u područjima jakih elektromagnetskih valova, za radove dizanja i montaže.
Ovaj proizvod je dizalica za sve terene s funkcijom okretanja punog raspona, teleskopskim dijelovima kraka i elektrohidrauličkim proporcionalnim upravljanim sustavima. Šasiju pune širine posebne namjene s 5 osovina (3 pogonske i sve upravljane osovine) proizvodi Zoomlion, pružajući širok pregled, prostranu kabinu i luksuzni ukras.

Najnoviji elektro-hidraulički proporcionalni upravljački ventil s funkcijom osjetljivosti na opterećenje, varijabilne pumpe s višestrukim klipom i otvoreni/zatvoreni varijabilni sustav osiguravaju da svaki izvršni mehanizam u potpunosti iskoristi svoju radnu sposobnost.

Dvije upravljačke palice mogu pružiti kranu glatke istodobne pokrete između "Spool up / reel off glavno vitlo / pomoćno vitlo", "Derrick", "Slew" i "Teleskop", što uvelike poboljšava učinkovitost rada. Joystickovi imaju takve prednosti kao što su jednostavno i fleksibilno rukovanje, gladak i pouzdan rad i bezstupanjska regulacija brzine, itd.

Sigurnosni uređaji, poput sigurnosnog ventila, ventila za ravnotežu, hidrauličke blokade i kočionog ventila itd. u hidrauličnom sustavu, štite od puknuća cijevi i crijeva.

Cjeloviti sustavi rasvjete i sigurnosni uređaji, kao što je limitator momenta opterećenja, mogu osigurati vašu sigurnost tijekom rada i prikladni su za noćni rad.

Tehnički podaci
StavkaJoš malo brojevaObraćanje
Radni učinakMaks. nazivna nosivost kg200000
Maks. moment opterećenja osnovne letve kN.m6664U radijusu od 8 m
Maks. visina podizanja glavne grane m72Parametri ne uključuju otklon glavne grane i kraka. Vrijednost u zagradama je vrijednost s instaliranim ekstenzijama.
Maks. visina dizanja kraka m95 / (103)
Radne brzineMaks. brzina užeta za podizanje (glavno vitlo) m/min120Na 4. sloju
Maks. brzina užeta za podizanje (pomoćno vitlo) m/min70Na 4. sloju
Vrijeme istezanja kraka min12Na njega utječu temperatura i broj okretaja motora
Vrijeme izvlačenja grane s97
Brzina okretanja r/min0 - 1.4
VožnjaMaks. visina iznad razine mora m2000
Maks. brzina vožnje km/h75
Maks. sposobnost uspona %40
Min. promjer tokarenja m20
Min. razmak od tla mm305
Ograničenja za ispušne zagađivače i dimUsklađenost s povezanim standardimaGB3847-2005GB17691-2005 (nacionalna faza IV)
Potrošnja goriva na sto kilometara L78
MasaVlastita težina u voznom stanju kg60000Uklonite kuku, pomični protuuteg, krak, kotur, vrh kraka, podloge potpora, klizne grede, glavna i pomoćna vitla, žičanu užad na vitlima i rezervnu gumu, te ispustite hidrauličko ulje nadogradnje prije vozila vožnja.
DimenzijeUkupne dimenzije (D × Š × V) mm15660 × 3000 × 4000
Širenje potpora (L) m8.9
Širenje potpora (W) m8.3
Duljina glavne grane m13.4 - 72

2

UPIT